ΠΡΟΣΟΧΗ: κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω αθλητικών εκδηλώσεων

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις της Τροχαίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω αθλητικών εκδηλώσεων

Διακοπή κυκλοφορίας, αλλά απαγόρευση και στάσης – στάθμευσης, ισχύουν από τις 07:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς διεξάγονται αθλητικές εκδηλώσεις.

Για την «24η Σπαρτακιάδα», την ποδηλατική εκδήλωση των παλαίμαχων αθλητών, η Τροχαία έχει προχωρήσει στις εξής ρυθμίσεις: προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πρώτη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, κατά μήκος της διαδρομής από το Καλλιμάρμαρο (εκκίνηση) - Λ. Όλγας - Λ. Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Αγ. Κωνσταντίνου - Πλ. Μεταξουργείου - Αχιλλέως - Λ. Αθηνών και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Παράλληλα, λ��γω διεξαγωγής της τελετής παράδοσης – παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Sochi 2014» στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από τις 14:00 το μεσημέρι έως το τέλος της τελετής στις οδούς:

- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Ερατοσθένους, στο τμήμα μεταξύ της πλ. Πλαστήρα και της Βασ. Κωνσταντίνου.

- Πλ. Σταδίου, στο τμήμα μεταξύ της Βασ. Κωνσταντίνου και της οδού Ευφορίωνος.

Από τις 16.00 έως το πέρας της τελετής, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων στις οδούς:

- Ηρώδου Αττικού

- Βασ. Γεωργίου Β’, στο τμήμα μεταξύ της οδού Ρηγίλλης και της Βασ. Κωνσταντίνου.

- Ησιόδου

- Ρηγίλλης

- Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παναθηναϊκό Στάδιο.

Επίσης, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, από τις 09.00 έως το πέρας της τελετής, στην οδό Πλατείας Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της Βασ. Κωνσταντίνου και της Ευφορίωνος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί στην Στοά Αττάλου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν διαφορετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 16.00 έως το πέρας της τελετής σε όλο το μήκος των οδών: Βρυσακίου, Ποικίλης και Κλάδου και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 07.00 έως το τέλος της τελετής στην Πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top