Ένας σκύλος έκανε άνω κάτω την παρέλαση της Ξάνθης!

Δείτε το βίντεο

Ένας σκύλος έκανε άνω κάτω την παρέλαση της Ξάνθης!
​Την “τιμητική” του είχε κατά τη διάρκεια της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης στην Ξάνθη, την Παρασκευή το μεσημέρι στο πλαίσιο του εορτασμού των 94ων Ελευθέριων της πόλης, ένας καφέ σκύλος με ροζ λουρί στο λαιμό.

Λίγα μόλις λεπτά μετά και την έναρξη της παρέλασης και παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς οι εκδηλώσεις εορτασμού πραγματοποιήθηκαν παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ένας σκύλος κατάφερε να φτάσει στον χώρο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, προκαλώντας το γέλιο με τις κινήσεις του αλλά και την προσπάθεια του να ξεφύγει από τους μαθητές που παρέλαυναν μπροστά του.

Ο σκύλος άρχισε να τρέχει πάνω κάτω, ενώ μερικοί μαθητές ξαφνιάζονταν βλέποντάς τον και έχαναν το βήμα του. Ένας άνδρας της Αστυνομίας προσπάθησε να τον απομακρύνει, ωστόσο ο σκύλος είχε άλλες προθέσεις και κατευθύνθηκε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Και από εκεί όμως κυνηγήθηκε, καταλήγοντας στη μέση του δρόμου επί της 28ης Οκτωβρίου όπου κινούνταν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Οι προσπάθειες απομάκρυνσης του σκύλου συνεχίστηκαν τόσο από τους άνδρες της Αστυνομίας όσο και από άλλους πολίτες που προσπαθούσαν να κατευθύνουν το άτυχο ζώο μακριά από τον χώρο της παρέλασης. Τελικώς, ένας Αστυνομικός κατάφερε να απομακρύνει τον σκύλο και να τον οδηγήσει στην έξοδο, ώστε να απομακρυνθεί από το συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθούσε την παρέλαση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως για όση ώρα βρέθηκε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων ο σκύλος κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων, προσφέροντας τους μια νότα ευθυμίας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top