Με κουκούλα και μαύρα γυαλιά έφτασε στην ανακρίτρια η κοπέλα του Παύλου Φύσσα

«Καίει» τους αστυνομικούς η Χρύσα-ΔΕΙΤΕ τι κατέθεσε

Με κουκούλα και μαύρα γυαλιά έφτασε στην ανακρίτρια η κοπέλα του Παύλου Φύσσα

Στις 09:30 το πρωί έφτασε στην τακτική ανακρίτρια, η κοπέλα του Παύλου Φύσσα. Φορώντας άσπρη κουκούλα και μαύρα γυαλιά ηλίου για να κρύβει τα μάτια της, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και κατευθύνθηκε κατευθείαν στο γραφείο της ανακρίτριας, συνοδευόμενη από τον πατέρα του Παύλου Φύσσα.

Τέσσερις ώρες διήρκεσε η κατάθεση της Χρύσας όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, για όλα όσα έζησε την βραδιά της δολοφονίας του 34χρονου αγαπημένου της, ο οποίος ξεψύχησε στην αγκαλιά της.

  • «Τρέξτε τον σκοτώνουν» φώναζε στους αστυνομικούς όταν άρχισε η συμπλοκή:

«Βοήθεια φώναζε μόλις είδε τον δολοφόνο και άρχισε η συμπλοκή. Τρέξτε θα τον σκοτώσουν φώναζε. Δεν βοηθήθηκε από τους αστυνομικούς. Ο ρόλος τους είναι η πρόληψη, σωστά; Θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένοι, ή να θέλουν» λέει στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Γ. Μαραγκός.

  • «Τρώγαμε ξύλο και δεν έκαναν τίποτα» λέει φίλος του Παύλου Φύσσα που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Οι αστυνομικοί τα είδανε όλα. Μας έβλεπαν ότι τρώγαμε ξύλο και δεν έκαναν τίποτα!» δηλώνει στο Star, φίλος του Παύλου Φύσσα που ήταν παρών στο περιστατικό.

  • «Φύγετε, θα τους αντιμετωπίσω εγώ»

«Ο Παύλος, έχοντας εμπειρία από επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, είπε στους φίλους του να μπουν στα στενά και να φύγουν, ενώ την κοπέλα του την προστάτεψε, διώχνοντας την προς ένα περίπτερο εκεί κοντά, ώστε να τους αντιμετωπίσει εκείνος λεκτικά» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, καταλήγοντας πως το μοιραίο βράδυ, «ήτανε και άγνωστοι Χρυσαυγίτες από άλλες περιοχές. Είχαν κινητοποιηθεί να στήσουν την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top