Μαχαιριά στην καρδιά τα λόγια της γιαγιάς του Παύλου για τον αδικοχαμένο εγγονό της

Συγγενείς και φίλοι μιλούν για τον 34χρονο ράπερ και την Χρυσή Αυγή

Μαχαιριά στην καρδιά τα λόγια της γιαγιάς του Παύλου για τον αδικοχαμένο εγγονό της

Ο Παύλος Φύσσας δεν άνηκε σε καμία κομματική παράταξη, λένε όσοι τον γνώρισαν.Η αντιρατσιστική του δράση του ήταν μόνο μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του.Όλοι τον ήξεραν ως Killah P.

Οι φίλοι του Παύλου Φύσσα μιλώντας στο STAR, αποκάλυψαν πως και οι ίδιοι έχουν δεχτεί απειλές στο παρελθόν, ενώ η οικογένειά του 34χρονου ζητά να βρεθεί αυτός που τηλεφώνησε το μοιραίο βράδυ στο δράστη και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Όλους μας απειλούν. Από τη στιγμή που πηγαίνεις σε ένα καράβι και ζητάς το μεροκάματό σου και σου λένε, φύγε από εδώ θα σε σπάσουμε στο ξύλο. Εσείς τι λέτε, δεν είναι απειλή;» λέει ένας από τους φίλους του άτυχου Παύλου, χωρίς να διστάζει να εκφράσει δημόσια τον φόβο του για τη δράση της Χρυσής Αυγής .

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του 34χρονου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά . Ήταν ένα παιδί που πάλευε για το μεροκάματο, λένε στο STAR οι άνθρωποι του Π.Φύσσα

«Μπορούν να φέρουν τον Παυλάκη μου; Δεν μπορούν. Το γιο μου μόνο που ήρθε και μου είπε " Μάνα έχασα το γιο μου, έχασα το μονάκριβο παιδί μου και κλαίγοντας μου τα έλεγε» εξομολογήθηκε η γιαγιά του 34χρονου στο star, χαρακτηρίζοντας «παλιάνθρωπο» τον δολοφόνο του εγγονού της

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top