Αποκαλύψεις: 6 τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα πριν πάει να τον βρει!

Έγινε άρση απορρήτου μετά από εντολή της ΕΛ. ΑΣ

​Πρώτη ανάρτηση: 20/09/2013 09:08

Τα τηλέφωνα «μίλησαν» μετά την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του Γιώργου Ρουπακιά που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Μετά από την εντολή της ΕΛ.ΑΣ οι Αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία για το τι έγινε λίγο πριν τη δολοφονία: ο δράστης, Γιώργος Ρουπακιάς φαίν��ται πως δέχθηκε στο κινητό έξι κλήσεις για να πάει στο σημείο όπου δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι: τουλάχιστον δυο βασικά στελέχη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, είναι τα άτομα, τα οποία κινητοποίησαν το σύνολο των ατόμων (τουλάχιστον 30) που βρέθηκαν στο Κερατσίνι το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Ακόμα εκτός από τους αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσαν του Ρουπακιά εκείνη τη νύχτα, υπάρχουν και μηνύματα στο κινητό του δράστη.

H δολοφονία, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν θεωρείται ένα τυχαίο γεγονός, που προέκυψε από την ''κακιά'' στιγμή. Ήταν μια εξόρμηση αυτής της εγκληματικής ομάδας, όπως λένε οι Αστυνομικοί, που ήταν προετοιμασμένη να φτάσει ακόμα κ��ι στο έγκλημα.

Αυτό, λοιπόν θέλουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί για να εξαρθρώσουν όλη αυτή την ομάδα της Νίκαιας που θεωρείται ότι είναι η πιο σκληροπυρηνική ομάδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο, σημαντική είναι η μαρτυρία της γυναίκας του Ρουπακιά, όπουτ είπε ότι: ''την ώρα που δέχτηκε το τηλεφώνημα ήμασταν στο σπίτι μας στη Νίκαια και παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού. Μετά το τηλεφώνημα είπε:''φεύγω και μπορεί να αργήσω''.

Οι Αστυνομικοί τώρα μέσα από την άρση απορρήτου θέλει να εντοπίσει τα φυσικά πρόσωπα, με στόχο να εξαρθρώσουν όλη την ομάδα των 30 ατόμων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top