Θεσσαλονίκη: Σε αργία τέθηκαν Ψωμιάδης, Τσαμασλής και Αβραμίδης

Για το θέμα του δρόμου Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου

Θεσσαλονίκη: Σε αργία τέθηκαν Ψωμιάδης, Τσαμασλής και Αβραμίδης

Σε αργία τέθηκαν ο αντιπεριφειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης, και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Στάθης Αβραμίδης, για το θέμα του δρόμου Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου.

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων για το θέμα της κατασκευής του δρόμου, ξεκινά την 1η Οκτωβρίου.

Η σχετική απόφαση του γ.γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, επιδόθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στο�� Θεοφάνη Παπά.

Μάλιστα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δήλωσε αποφασισμένος να μην ανεχτεί «οποιαδήποτε σκιά σε θέματα διαφάνειας, ενεργώντας πάντα άμεσα και εντός του πλαισίου που ορίζει ο νόμος. Από την πρώτη στιγμή, κατέστησα σαφές ότι δεν πρόκειται η Περιφέρειά μας να ξαναμπεί σε περιπέτειες», τονίζοντας πως «δεν θα επιτρέψω να δημιουργήσει προσχώματα στην πορεία του έργου και τις υπηρεσίες που παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στους συμπολίτες μας, καμία υπόθεση, πόσο μάλλον υποθέσεις που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν επί νομαρχιακών διοικήσεων και σήμερα διερευνά η δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top