Ξέσπασε σε κλάματα η Ρεβέκκα Σκαφτούρα: "Δείχνει" τον πρώην σύζυγό της Ι. Καρούζο

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε τι είπε στην απολογία της- ΒINTEO

Ξέσπασε σε κλάματα η Ρεβέκκα Σκαφτούρα: "Δείχνει" τον πρώην σύζυγό της Ι. Καρούζο

Μια ξέφρενη πορεία με ιλιγγιώδη άνοδο στα σαλόνια των μεγάλων ελληνικών εταιριών, κοσμικά πάρτι, τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων και «υψηλές διασυνδέσεις», όπως τις περιγράφει στο πόρισμά της η εισαγγελέας, οδηγεί στις ελληνικές φυλακές για την άλλοτε κραταιά , Ρεβέκκα Σκαφτούρα.

Οι λυγμοί της έξω από το γραφείο του ανακριτή που διερευνά το περίφημο Καρούζος Γκέιτ , το οποίο αποκάλυψε η εφημερίδα Real news, ήταν η μοναδική αντίδραση στην απόφαση.

«Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ»

Η Ρεβέκκα Σκαφτούρα, που συνελήφθη με ένταλμα την περασμένη Πέμπτη, στην απολογία της αρνήθηκε τα πάντα. Για το πάρτι ξεπλύματος χρήματος και φοροδιαφυγής άνω των 100 εκατομμυρίων μέσα από τη βιομηχανία του real estate που περιγράφει το εισαγγελικό πόρισμα, για τον υπέρογκο τραπεζικό δανεισμό άνω των 300 εκατομμυρίων, για όλα φταίει , όπως είπε, ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Καρούζος:

«Φοβούμενη ότι ο απρόβλεπτος και ο δεσποτικός Καρούζος μπορούσε εν μία νυκτί να καταστρέψει και τις εταιρίες που προορίζονταν για τα τέκνα τους, αψηφώντας το επιβαλλόμενο πρόστιμο ενός εκατ. Ευρώ για πολεοδομικές παραβάσεις, μετέφερε το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ σε ατομικούς της λογαριασμούς ώστε να το προστατεύσει από τις επιθυμίες του».

«ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ;»

Η κατηγορουμένη ισχυρίζεται πώς ο Γιάννης Καρούζος έπαψε να επικοινωνεί με την ίδια και τα παιδιά τους από το Πάσχα του 2012, και πως δεν είχε καμία εμπλοκή στα χρηματοδοτικά και φορολογικά του Ομίλου. Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί συνελήφθη με ένταλμα.

«Ουδεμία προσπάθεια έκανε να κρυφτεί εν Ελλάδι και ουδέποτε αποπειράθηκε να διαφύγει στο εξωτερικό. Η σύλληψη δεν έλαβε χώρα σε κάποιο απίθανο σημείο αλλά έξω από τη σχολική μονάδα των παιδιών της που μόλις είχε αφήσει, όπως έκανε, εκείνη προσωπικά και όχι κάποιο άλλο άτομο».

Αναρωτήθηκε μάλιστα ποιες είναι οι υψηλές διασυνδέσεις που επικαλείται η εισαγγελέας ότι είχε το ζεύγος Καρούζου. Αυτές όμως οι ισχυρές διασυνδέσεις ήταν κατά το πόρισμα της εισαγγελέα , ο λόγος για εκφράζονται φόβοι ακόμα και για προσπάθεια συσκότισης της υπόθεσης, την ώρα που εκατοντάδες εκατομμύρια εκτιμάται από τις αρχές πώς δεν έχουν εντοπιστεί.

Μόνο η φοροδιαφυγή για την υπόθεση υπολογίζεται πάνω από 100 εκατομμύρια ενώ ο ανακριτής σύντομα αναμένεται να καλέσει σε απολογία και τον φυλακισμένο Γιάννη Καρούζο.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο του Star και το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για την υπόθεση...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top