Πεδίο μάχης η ζώνη του Περάματος: Ανεργία και χαμηλά μεροκάματα πυροδοτούν την ένταση

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι

Πεδίο μάχης η ζώνη του Περάματος: Ανεργία και χαμηλά μεροκάματα πυροδοτούν την ένταση

Το Πέραμα μοιάζει καζάνι που βράζει. Η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης με ΚΚΕ και Χρυσή αυγή να βρίσκονται απέναντι και να συγκρούονται. Ανεργία και χαμηλά μεροκάματα είναι αυτά που πυροδοτούν την ένταση.

Χαρακτηριστική του πολεμικού κλίματος που επικρατεί είναι η επίθεση που δέχτηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μέλη του ΚΚΕ, από μέλη της Χρυσής Αυγής όπως κατήγγειλαν.

Τα σωματεία θέλουν με κάθε τρόπο τα ημερομίσθια να είναι αυτά που προβλέπονται από την κλαδική σύμβαση έστω και αν οδηγούν σε μαρασμό τη ζώνη.

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή. Την Κυριακή στο Μελιγαλά, στο μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος διέκοψε την ομιλία του δημάρχου τραβώντας το μικρόφωνο, δίνοντας μόνο στον Ηλία Κασιδιάρη το λόγο.

Ο "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ" ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Και στα Γιαννιτσά όμως αντιδράσεις από άτομα που ανήκουν στον χώρο της αριστεράς προκάλεσε η κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο στην εκδήλωση για τα θύματα από τους ναζί, αλλά και η ναζιστική χειρονομία του συνοδού του.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να συγκαλέσει σύσκεψη με τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων του συνταγματικού τόξου για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα του ζητούν να ενημερώσει τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις ενέργειες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που τις θεωρούν έκνομες.

Κάντε κλικ και δείτε το ρεπορτάζ του Star...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top