ΔΕΙΤΕ ποιος είναι ο 52χρονος που έταζε δουλειά σε ανέργους!

Η φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα

​Αυτός είναι ο 52χρονος που έταζε δουλειά σε ανέργους και συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας ύστερα από καταγγελία νεαρού, ο οποίος ανέφερε ότι του ζήτησε 150 ευρώ για να τον προσλάβει σε μεγάλη ποτοποιία της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι ήταν υπεύθυνος προσλήψεων.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δουμανίδη, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας (γεν. 22/7/1961), ο οποίος παραπέμφθηκε ήδη να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

images_watchit_gr.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων, καθώς και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα, παριστάνοντας τον υπεύθυνο εταιρείας, τον εργολάβο - επενδυτή, μέχρι και τον μεσολαβητή του ΕΛΓΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κατάφερε να αποσπάσει από τον Αύγουστο του 2010 συνολικά 55.000 ευρώ.

Όποιος πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2310-502748 του Τμήματος Ασφαλείας Πλατειάς Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται από τις αστυνομικές αρχές εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top