Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη μπροστά την κάμερα!

Δείτε πως συνελήφθη μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς και περίοικους

Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη μπροστά την κάμερα!

Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη μπροστά σε κάμερα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σκαρφάλωσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και μπήκε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου , ενώ οι ένοικοι των γύρω σπιτιών τον ακολουθούσαν με τους φακούς μέχρι να έρθουν στο σημείο οι αστυνομικοί!

Στο video διακρίνεται ο νεαρός να κρέμεται από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, ενώ οι ένοικοι των γύρω σπιτιών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης τον παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Η εξέλιξη θυμίζει αστυνομική ταινία: Ο νεαρός πατά πάνω στις τέντες και με μεγάλη άνεση πιάνεται από την υδρορροή και ανεβαίνει στον δεύτερο όροφο, ενώ οι ένοικοι προσπαθούν να μην τον χάσουν ρίχνοντας πάνω του το φως των φακών.

Ο νεαρός διακρίνεται στη συνέχεια στο video να περπατά στο μπαλκόνι και να προσπαθεί να βρει τρόπο διαφυγής, ενώ τελικά κρύβεται σε ένα δωμάτιο.

Λίγο αργότερα στο διαμέρισμα φτάνουν αστυνομικοί που με το χέρι στη σκανδάλη τον αναζητούν, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να τους κατευθύνουν.

Πριν περάσουν λίγα λεπτά τον ακινητοποιούν και προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες. Οι φωνές τους δεν του αφήνουν περιθώριο αντίδρασης. Ο νεαρός είχε θεωρηθεί αρχικά ύποπτος και οι αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να τον ελέγξουν. Αντί να σταματήσει προτίμησε να κάνει τον ακροβάτη από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και τελικά να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top