Χωρίς τέλος το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στη Ραφήνα: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στο λιμάνι

Εντοπίστηκε μέσα σε σακούλες δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης

Χωρίς τέλος το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στη Ραφήνα: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στο λιμάνι

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα άγνωστης γυναίκας που εντοπίστηκε σε έξι κομμάτια μέσα σε σακούλες δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης στη Ραφήνα.

Δεκατέσσερις μέρες έχουν περάσει και ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την μυστηριώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προ του κινδύνου διαφυγής του μακελάρη χωρίς αποτυπώματα σε ένα πτώμα δίχως ταυτότητα, απευθύνθηκε σε ανθρωπολόγο, συγκέντρωσε στοιχεία και αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση για τα πιθανά χαρακτηριστικά του θύματος.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, το θύμα ήταν λευκή γυναίκα, ύψους περίπου 1,60 μ., παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά με εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη. Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων, όπως και ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια έχει ήδη αρχίσει έρευνες και στο λιμάνι της Ραφήνας εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο μακελάρης να μετέφερε το τεμαχισμένο πτώμα σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, μέσα σε πλοίο από τα νησιά. Επειδή στα ταξίδια των ακτοπλοϊκών γραμμών δεν υπάρχουν λίστες επιβατών, διασταυρώνονται στοιχεία από πινακίδες αυτοκινήτων, διαδικασία χρονοβόρα, επίπονη και αμφισβητήσιμη ως προς το αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top