ΣΟΚ: Τον αποκεφάλισαν ζωντανό-Το πτώμα του βρέθηκε ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα στα Χ.Υ.Τ.Α

Πέντε οι δράστες της δολοφονίας του 27χρονου

ΣΟΚ: Τον αποκεφάλισαν ζωντανό-Το πτώμα του βρέθηκε ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα στα Χ.Υ.Τ.Α

Μετά από δύο χρόνια εξιχνιάστηκε η δολοφονία 27χρονου από το Μπαγκλαντές το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο, μέσα σε σακούλα, στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δράστες είναι πέντε αλλοδαποί υπήκοοι από το Μπαγκλαντές. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 29χρονο και αναζητούνται οι τέσσερις συνεργοί του.

Tα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικά. Οι πέντε δράστες στις 11 Φεβρουαρίου 2011, απήγαγαν το θύμα και το μετέφεραν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από μέλη της οικογενείας του στο Μπαγκλαντές.

Μετά την κατάθεση του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, οι δράστες δολοφόνησαν τον 27χρονο, ώστε να μην τους καταγγείλει στις Αρχές.

Μετά από έρευνες οι δράστες ταχτοποιήθηκαν και ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας μετέβη στη Μύκονο και προσήγαγε τον 29χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.


Οι τέσσερις συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top