ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το STAR στο εργοστάσιο Πυρομαχικών του Υμηττού

Δείτε ��ους χώρους που παράγονται πολύτιμα πυρομαχικά για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας κατάφερε να μπει στα άδυτα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στον Υμηττό.

Περνώντας τις ηλεκτρονικές πόρτες ασφαλείας, κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο κατασκευής κάποιων οπλικών συστημάτων. Εκεί που υπάρχουν μηχανήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.


Πάνω σε πάγκους βρήκε στελέχη από οβίδες, ενώ μπήκε και στον χώρο του ποιοτικού ελέγχου.


Στην συνέχεια πήγε στο χώρο όπου δειγματίζονται τα βλήματα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Υμηττού.


Το STAR συνομίλησε όμως και με δύο αξιωματικούς ε.α. του Στρατού, που επεσήμαναν την ανάγκη να υπάρχει ελληνική αμυντική βιομηχανία, αλλά με άμεση εξυγίανση. Οι ίδιοι δεν διστάζουν να πουν και κάποιες μεγάλες αλήθειες...

“Και προσωπικό πλεονάζον έχουν και μονάδες που είναι αντιπαραγωγικές. Χρειάζεται άμεσα αναδιάρθρωση, συρρίκνωση του προσωπικού και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της. Είναι και αντιπαραγωγικό και εις βάρος του λαού να λειτουργεί με 9 μονάδες, εκ των οποίων χρειάζονται οι 4 και αν…» δήλωσε ο Ταξίαρχος ε.α. - Στρατιωτικός Αναλυτής, Παναγιώτης Θεοδωρακίδης.

«Εξυγίανση με ελάχιστο προσωπικό… Δεν μπορεί οι διευθυντές που τους έχει διορίσει το κόμμα να παίρνουν 15.000 το μήνα και να μην ξέρουν και το αντικείμενο. Εξυγίανση, όχι ταξί��ια, οδηγοί, πολυτέλειες, έχει καταντήσει αηδία αυτό όλο…(ΕΛΒΟ) Μπορεί αυτή η βιομηχανία να πιάσει στην πιάτσα; Μπορεί η ΕΛΒΟ να αντέξει τον ανταγωνισμό; Αν όχι, να κλείσει…» είπε ο Συνταγματάρχης ε.α. - Ειδικός πυροτεχνουργός, Βασίλης Καπράλος.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο του STAR...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top