Γυναίκα ξύπνησε από κώμα τριών μηνών έγκυος, χωρίς να θυμάται ποιος είναι ο πατέρας!

Οι γιατροί δεν περίμεναν να ζήσει-Σήμερα κρατά το γιο της αγκαλιά

Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

preg1.jpg
Η Gemma Holmes, είχε ένα τρομερό ατύχημα με τη μηχανή της τον περασμένο χρόνο. Ενώ οδηγούσε, χτύπησε σε μια κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και οι γιατροί να της δίνουν ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει.

son2.jpg
Με το που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως, διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη τριών μηνών έγκυος!

Οι γιατροί, στράφηκαν στη μητέρα της ανακοινώνοντας της το νέο, αλλά εκείνη δεν ήθελε να πάρει μια απόφαση για την κόρη της.

family.jpg
Περίμενε να «ξυπνήσει». Και έτσι έγινε. Η Gemma ξύπνησε, αλλά λόγω του χτυπήματος είχε χάσει την μνήμη όλων των τριών προηγούμενων χρόνων, με αποτέλεσμα να μην θυμάται ποιος είναι ο πατέρας!

Το μωρό το κράτησε πάντως, το έφερε στον κόσμο, και σήμερα είναι περήφανη για τον τριών μηνών γιο της Ruben, τον οποίο θεωρεί ένα θαύμα, μιας και κατάφερε να επιζήσει μαζί της μετά το τρομερό ατύχημα!

Δυστυχώς όμως, η Gemma εξαιτίας του σοβαρού της τραυματισμού δεν μπορεί πια να περπατήσει. Αλλά δεν το βάζει κάτω, και θα υποβληθεί σε νέα χειρουργεία, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να παίζει όρθια με το γιο της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top