ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR:«Εγώ πιστεύω ότι σπρώχτηκε! Ήταν λάθος που το έκαναν αυτό» λέει η αδερφή του

Καρέ-καρέ η πραγματογνωμοσύνη στο «μοιραίο» τρόλεϊ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR:«Εγώ πιστεύω ότι σπρώχτηκε! Ήταν λάθος που το έκαναν αυτό» λέει η αδερφή του

Συγκλονίζει η αδερφή του 19χρονου Θανάση Καναούτη που πήδηξε από το τρόλεϊ το βράδυ της Τρίτης.

Μίλησε αποκλειστικά στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα και δήλωσε ότι θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του αδερφού της, τον ελεγκτή και τον οδηγό του τρόλεϊ.

«Εγώ πιστεύω ότι σπρώχτηκε! Ήταν λάθος που το έκαναν αυτό. Θα έπρεπε ή να τον κατεβάζανε ή να το σταματούσαν εκεί» λέει.

Για πρώτη φορά η Βούλα Καναούτη μιλά στη κάμερα, ξεσπά και αποκαλύπτει όσα κατέθεσε η κοπέλα που ήταν μαζί του : «Πάει ο ελεγκτής στον Θανάση να του ζητήσει εισιτήριο. Τσακώνονται και όπως είπανε οι μάρτυρες, ο οδηγός είπε να τον πετάξει έξω και μάλλον άνοιξαν την πόρτα και ο ελεγκτής τον έσπρωξε και έβριζε τον Θανάση και τον έλεγε κ*λόπαιδο!»

Αποκλειστικές εικόνες όμως κατέγραψε η κάμερα του STAR και από την πραγματογνωμοσύνη στο επίμαχο τρόλεϊ στο οποίο έγινε το επεισόδιο που οδήγησε τον 19χρονο Θανάση Καναούτη στον θάνατο.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο καρά-καρέ την πραγματογνωμοσύνη στο τρόλεϊ. Οι ειδικοί προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο.

Αξιωματικοί της τροχαίας μαζί με τον πραγματογνώμονα της εταιρείας αλλά και της οικογένειας στο τρόλεϊ προσπαθούν με δοκιμές να διαπιστώσουν με ποιο τρόπο έπεσε ο 19χρονος από το τρόλεϊ στην άσφαλτο που χτύπησε το κεφάλι του και έχασε τη ζωή του.

«Το θύμα ο Θανάσης, ούτε ενεργοποίησε το μπουτόν της έκτακτης ανάγκης, αλλά ούτε παραβίασε την πόρτα για να βγει έξω», λέει ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από το κουμπί έκτακτης ανάγκης, από τα τζάμια στην πόρτα εξόδου από όπου έπεσε ο 19χρονος, ενώ έλυσαν και τον μηχανισμό που ανοίγει τις πόρτες σε μια προσπάθεια να δουν εάν το σύστημα που τις ανοίγει και τις κλείνει λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Εξέτασαν επίσης και τα σημάδια που υπήρχαν πάνω στη πόρτα.

Η οικογένεια προχώρησε ήδη σε μηνύσεις για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο από τους εμπλεκόμενους.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top