Βλέπουν «Πυρήνες» πίσω από τη ληστεία στο Βελεστίνο

Η στιχομυθία ενός ληστή με πολίτη: «Κράτα τα χρήματα σου, εμείς ληστεύουμε τράπεζες»!

Βλέπουν «Πυρήνες» πίσω από τη ληστεία στο Βελεστίνο

Πολλές ομοιότητες με τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, το Φιλώτα Φλώρινας και τον Πυργετό Λάρισας εντοπίζει η Αντιτρομοκρατική στη ληστεία που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

Οι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι και οπλισμένοι και η ΕΛΑΣ είναι βέβαιη ότι κινούνται στο χώρο των αντιεξουσιαστών και πιθανότατα έχουν σχέση με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Οι δράστες περίμεναν υπομονετικά επί 12 λεπτά να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, έχοντας ακινητοποιήσει τους υπαλλήλους της τράπεζας και τους πελάτες που βρίσκονταν στο υποκατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλαν μέσα σε 2 στρατιωτικούς σάκους 300.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με κλεμμένο ΙΧ.

Ένα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον και δείχνει με τον πιο έκδηλο τρόπο ότι δεν πρόκειται για «απλούς» ληστές αλλά για μέλη αντιεξουσιαστικής οργάνωσης ήταν το γεγονός πως ο επικεφαλής των ληστών σε σύντομη στιχομυθία με πελάτη της τράπεζας που προφανώς έκανε κίνηση να τους δώσει τα λεφτά που κρατούσε, του είπε: «Κράτα τα χρήματα σου, εμείς ληστεύουμε τράπεζες όχι πολίτες»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top