Τραγωδία στο Άργος: 47χρονος πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο κεφάλι!

Ψυχολόγος παρακολουθεί την μητέρα

Πρώτη ανάρτηση: 12/08/2013 17:42

Μουδιασμένη είναι η κοινωνία του Άργους από την απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της, λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ο πατέρας (γνωστός επιχειρηματίας του Άργους) έτρωγε με την 17χρονη κόρη του σε μαγαζί πέριξ της λαϊκής αγοράς του Άργους σήμερα το μεσημέρι στις 2:30 περίπου, όταν η κόρη πήγε να πάρει τσιγάρα και για άγνωστους έως τώρα λόγους ο πατέρας την ακολούθησε και την πυροβόλησε, μια σφαίρα βρήκε την κοπέλα στον αυχένα και δεύτερη στο πρόσωπο.

Ύστερα ο δράστης και πατέρας του θύματος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο αλλά δεν τα κατάφερε, τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του να τον συλλάβουν και είναι και αυτός σοβαρά τραυματισμένος.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους κα�� λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στην συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί νοσηλεύεται και ο πατέρας της.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της 17χρονης την οποία και παρακολουθούν ψυχολόγοι. Σημειώνεται ότι η μαμά της 17χρονης είναι σε διάσταση με τοσύζυγό της και δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top