Σαρωτικοί έλεγχοι στα καταστήματα της Χαλκιδικής

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε τουριστικές περι��χές της Χαλκιδικής. Στη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε άλλες έξι συλλήψεις.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ελέγχθηκαν συνολικά 21 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις και βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις. Από αυτές, οκτώ παραβάσεις αφορούσαν στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, άλλες τρεις ήταν για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, δύο παραβάσεις αφορούσαν στέρηση πιστοποιητικού υγείας, ενώ καταγράφηκαν ακόμη παραβάσεις που - μεταξύ άλλων -αφορούσαν στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, καταλήψεις αιγιαλού, οδοστρώματος και πρανούς, στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και μη ανάρτηση αδείας λειτουργίας καταστήματος σε εμφανές σημείο.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, από τα οποία τρία για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εκ των οποίων το ένα και για απείθεια), ένα για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα για παράνομη αφισοκόλληση και ένα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Συνολικά ελέγχθηκαν 242 άτομα και 213 οχήματα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top