Δικαίωση; Σήμερα το μνημόσυνο του αστυνομικού που σκότωσαν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα του, όταν έμαθε για τον θάνατο του Κόλα - Βαρύ κλίμα στην εκκλησία

Δικαίωση; Σήμερα το μνημόσυνο του αστυνομικού που σκότωσαν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Μοιάζει με σενάριο ταινίας: Σήμερα πραγματοποιήθηκε στον Δαφνιά της Τριχωνίδας το Μνημόσυνο στην μνήμη του αδικοχαμένου Γ. Ανδριτσόπουλου, του αστυνομικού που σκοτώθηκε από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. 40 μέρες οι συνάδελφοι του προσπαθούσαν να πιάσουν τους επικίνδυνους κακοποιούς που έκοψαν το νήμα της ζωής του τόσο άδικα...

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 12:00 λίγες ώρες αφότου σκοτώθηκε ο αδίστακτος κακοποιός Μάριο Κόλα.

Οι συγγενείς και φίλοι του 35χρονου αστυνομικού, ο οποίος δεν πρόλαβε να δει την γέννηση του παιδιού του, μιλούν για «θεία δίκη», ενώ τραγική φιγούρα στο μνημόσυνο ήταν η σύζυγος του, η οποία έφτασε στην εκκλησία κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο παιδί τους. Όταν ενημερώθηκε ότι σκοτώθηκε ο Μάριο Κόλα ξέσπασε σε λυγμούς. Ότι και να γίνει ο δικός της άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω.

Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού, και σύσσωμη η Ελληνική Αστυνομία, ανάμεσα τους ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Ματσίκας και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ακαρνανίας και Αιτωλίας κ.κ. Αποστολόπουλος και Πιστιώλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top