Ρουσφέτια και στις μετατάξεις για να μην τεθούν σε διαθεσιμότητα!

Μετακίνησαν μαζικά υπαλλήλους του ΚΤΕΟ για να μην απολυθούν

Με ρουσφέτι μπήκαν στο Δημόσιο, με ρουσφέτι θα… μεταταγούν! Ο λόγος για δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει τα «κουμάντα» τους για να την σκαπουλάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει σιωπηρά ακόμα και ομαδικές μετατάξεις υπαλλήλων, που ανήκουν σε δραστηριότητες από τις οποίες έχει αποχωρίσει το Δημόσιο τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι εκατοντάδες υπάλληλοι που εργάζονταν στα δημόσια ΚΤΕΟ, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν κατεβάσει ρολά.

Αρκετοί υπάλληλοι ΚΤΕΟ έχουν μετακινηθεί σε άλλες διευθύνσεις αλλά οι περισσότερες εσωτερικές μετατάξεις έγιναν τις τελευταίες ημέρες, αφού είχαν δημοσιοποιηθεί οι προθέσεις της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στην Δημοτική Αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες.

Για παράδειγμα σε μεγάλη περιφέρεια με μια διοικητική πράξη μετακινήθηκαν 50 υπάλληλοι από τα ΚΤΕΟ σε άλλη διεύθυνση για να αποφύγουν τον κίνδυνο οριζόντιας διαγραφής από τα μητρώα των μισθοδοτούμενων από την κυβέρνηση.

Με άλλα λόγια, από την μια πόρτα βγαίνουν και από την άλλη μπαίνουν!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top