Σάλος στη Γαλλία: Ο Μοσκοβισί συζεί με 25χρ��νη φοιτήτρια!

Πέντε χρόνια το κρατούσαν κρυφό

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γ��λλία μετά την δημοσιοποίηση της κρυφής σχέσης του Πιερ Μοσκοβισί με την 25χρονη φοιτήτρια Πακό!

Ο επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας και η Μαρί Σαρλίν Πακό ζουν ένα παράφορο έρωτα τα τελευταία πέντε χρόνια, κάτω από την ίδια στέγη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Le Pays"!

pako.jpg
«Είχα μπροστά μου έναν απλό και τίμιο άνθρωπο», δηλώνει η ίδια ενώ αναφέρει πως την βοήθησε να ανακαλύψει τον Γκιστάβ Φλομπερ.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η 25χρονη, το ζευγάρι, απολαμβάνει το καλό φαγητό και κάθεται στο καναπέ του σπιτιού τους για να παρακολουθήσει παλιά γουέστερν.

pako1_JPG_b2.jpg

Από την πλευρά του, ο Μοσκοβισί δεν νιώθει και πολύ άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους καθώς φοβάται τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο γαλλικός Τύπος τη νεαρά σύντροφό του.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2007 στο στάδιο Bonal a Sochaux όπου είχε εκλεγεί ο Σοσιαλιστής πολιτικός.

Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας είπε: «Τότε τον είχα ψηφίσει. Όταν μου τον γνώρισαν, δεν μιλήσαμε καθόλου για πολιτική. Από την αρχή της γνωριμίας μας, όμως, αισθανθήκαμε ο ένας πολύ κοντά στον άλλο».

Η Πακό γνωρίζει καλά πως βρίσκεται στο πλευρό ενός άτακτου ερωτικά πολιτικού καθώς από το κρεβάτι του monsieur Μοσκοβισί , έχουν περάσει ουκ ολίγες γυναίκες.

«Το ξέρω ότι παλιά είχε μία περιπετειώδη ζωή, εξάλλου ποτέ δεν κρύφτηκε. Τώρα όμως ο Πιερ έχει αλλάξει. Τα τελευταία χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μιλάμε για το μέλλον της σχέσης μας. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διακριτικά τα ΜΜΕ για να έχουμε μία κανονική σχέση. Σήμερα , είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί», δηλώνει η Πακό!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top