Σπαρακτικό: Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα της 17χρονης Κατερίνας που έχει εξαφανιστεί

«Κόρη μου, ξαναγύρνα πίσω σε περιμένουν τα αδέρφια σου και το κρεβάτι σου»

Σπαρακτικό: Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα της 17χρονης Κατερίνας που έχει εξαφανιστεί

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 17χρονης Κατερίνας Ιορδανίδου, η οποία όπως σας έχουμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, εξαφανίστηκε το πρωί της 18ης Ιουνίου από την περιοχή της Αργυρούπολης και δεν έχει δώσει από τότε κανένα σημάδι ζωής.

Το κορίτσι έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,65 και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε άσπρο σορτσάκι, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια, ενώ συνηθίζει να φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.

Ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο πατέρας της μικρής ο οποίος μεγαλώνει ολομόναχος τα τρία παιδιά του καθώς η πρώην σύζυγός του τους εγκατέλειψε δεν έχει τέλος.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε όποιος γνωρίζει κάτι να τον βοηθήσει να ξαναγκαλιάσει την κόρη του.

Ο κύριος Ιορδανίδης γυρνώντας από την δουλειά το τραγικό εκείνο μεσημέρι της 18ης Ιουνίου, πληροφορήθηκε από την μητέρα του ότι η μικρή δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

«Ξεκίνησε με μια τσάντα στις οκτώ το πρωί χωρίς να χαιρετήσει κάποιον, για να δει πού έχει περάσει… Αυτό ξέρω. Στην αρχή είπα πως μπορεί να έχει πάει κάπου με τις φίλες της. Όμως όταν είδαμε ότι οι ώρες περνούσαν χωρίς να έχουμε κάποια επικοινωνία μαζί της ρώτησα την ανιψιά μου αν ξέρει κάτι και μπήκα αμέσως στο Facebook. Τότε διαπίστωσα πως υπήρχε συνομιλία με ένα πρόσωπο που δεν είχε το πραγματικό του όνομα αλλά ψευδώνυμο.»

«Την είχα πολύ προστατευμένη. Δεν είχε υπολογιστή. Από το κινητό της έμπαινε στο Facebook.» σημείωσε ενώ αποκάλυψε πως «παλιότερα, πριν 3-4 χρόνια είχε πάλι εξαφανιστεί, είχε πει κάποιο ψέμα τότε».

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης και με βοήθησαν πολύ. Ανέβηκα βουνά, εκκλησίες, σπίτια, σχολεία… έψαξα πόρτα-πόρτα στην περιοχή που έδειχνε το Facebook πως είναι ο 19χρονος υπήκοος Αλβανός με τον οποία είχε φύγει η κόρη μου.

Τελικά μετά από μεγάλη ταλαιπωρία βρήκαμε την οικογένεια του Αλβανού. Οι γονείς του μας άνοιξαν την πόρτα και μας έδωσαν την τσάντα της κόρης μου. Μου είπαν πως δεν ξέρουν που είναι ο γιος τους με την κόρη μου.

Τους είπα: “Εσείς που είστε γονείς πώς βάζετε ένα παιδί στο σπίτι σας χωρίς να το παραδώσετε στις αρχές ή στο Χαμόγελο του Παιδιού;”».

Μάλιστα την ημέρα της εξαφάνισης η κόρη του του τηλεφώνησε και αφού του είπε “Eλα μπαμπά”, πήρε το τηλέφωνο ο 19χρονος με τον οποίο κανόνισαν ραντεβού για να του παραδώσει την κόρη του.

Όμως σε αυτό το ραντεβού ο 19χρονος και η Κατερίνα δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

«Ξαναγύρνα πίσω σε περιμένουν τα αδέρφια σου και το κρεβάτι σου» είναι το μήνυμα του πατέρα στην κόρη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top