Την Τετάρτη το τελευταίο "αντίο" στις 16χρονες που σκοτώθηκαν στον Αγ. Στέφανο

Σοκαριστικές οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα

Την Τετάρτη το τελευταίο "αντίο" στις 16χρονες που σκοτώθηκαν στον Αγ. Στέφανο

Τρομακτικές είναι οι εικόνες, που τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο και στέρησαν άδικα την ζωή τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών και της 41χρονης μητέρας…

Το αυτοκίνητο είναι αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου. Ο ουρανός έχει γίνει ένα με τα καθίσματα.Το μπροστινό μέρος της μηχανής έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, ενώ η πίσω πόρτα στην δεξιά πλευρά δεν υπάρχει. Δύο από τα κορίτσια πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο.

Όπως θα δείτε στα πλάνα η πόρτα του οδηγού έχει ανοίξει. Αντίθετα οι πόρτες από την αριστερή πλευρά είναι κλειστές. Δύο δεκαεξάχρονες και η οδηγός απεγκλωβίστηκαν μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Τα σώματα των άλλων δύο κοριτσιών βρέθηκαν στα κάγκελα και στον κήπο ενός σπιτιού.

Στην οδό Τραπεζούντος, στο σημείο που έγινε το δυστύχημα, αλλά και στο Λύκειο του Αγίου Στεφάνου τα παιδιά αφήνουν μηνύματα, λουλούδια και κεριά για τις φίλες τους που χάθηκαν.

Ο επίλογος της τραγωδίας αυτής θα γραφτεί την Τετάρτη, όπου όπως σας είχαμε πει, θα γίνουν οι κηδείες των τριών κοριτσιών και της μητέρας, ενώ το σώμα της τέταρτης θα μεταφερθεί στον τόπο καταγωγής της, για να πραγματοποιηθεί η κηδεία της…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top