Μυστήριο με κλεμμένα αυτοκίνητα γεμάτα εκρηκτικά

Το ένα άνηκε σε πρώην υπουργό και το άλλο σε πρώην διοικητή της ΔΕΗ

Μυστήριο με κλεμμένα αυτοκίνητα γεμάτα εκρηκτικά
Μυστήριο επικρατεί με τα δύο αυτοκίνητα που εκλάπησαν από την περιοχή της Ερατίνης και βρέθηκαν γεμάτα με όπλα. Μάλιστα, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα ανήκει στον πρώην υπουργό Απόστολο Ανδρεουλάκο και το άλλο σε ένα πρώην διοικητή της ΔΕΗ, τον Γιώργο Μπιρδιμήρη.

Το ένα ΙΧ αυτό βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στον Παρνασσό, γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά : ένα Καλάσνικοφ, 5,5 κιλά ΤΝΤ (εκρηκτική ύλη), 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του TNT, πυροκροτητές και ρούχα.
Στην ίδια περιοχή, φέρεται να βρέθηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο που είχε κλαπεί, το οποίο όμως εντοπίστηκε κατεστραμμένο, πιθανότατα από φωτιά.

Τα δύο οχήματα έχουν ήδη τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, προκειμένου να βρεθούν ίχνη, αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των αγνώστων. Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν η υπόθεση να σχετίζεται με σπείρα δραστών που ετοίμαζε ένοπλες ληστείες στην περιοχή και υπενθυμίζουν με νόημα ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top