Απεργιακό μπλακ- άουτ την Πέμπτη λόγω ΕΡΤ: Χωρίς ΜΜΜ, γιατρούς, τράπεζες, πτήσεις

Στο Ραδιομέγαρο η συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Κάντε κλικ και δείτε αναλυτικά

Απεργιακό μπλακ- άουτ την Πέμπτη λόγω ΕΡΤ: Χωρίς ΜΜΜ, γιατρούς, τράπεζες, πτήσεις

Απεργιακό «μπλακ άουτ» θα επικρατήσει την Πέμπτη σε όλη την χώρα μετά την απόφαση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν 24 απεργία για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Ραδιομέγαρο, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει τη δική του συγκέντρωση στις 10:30 στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος δήλωσε στο Reuters: «Θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζομένους και να διαμαρτυρηθούμε εναντίον των απαράδεκτων μέτρων στο δημόσιο».


Στην 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν, όπως σας γράψαμε στο star.gr, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, αλλά και οι γιατροί του ΕΣΥ, με απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για «την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης» να κλείσει την ΕΡΤ θα συμμετάσχει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος, ενώ όπως σας είπαμε και νωρίτερα, με δίωρη στάση εργασίας (15:00-17:00) θα συμμετάσχει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας.

Χειρόφρενο τραβούν τα ΜΜΜ

-Ακινητοποιημένα τα λεωφορεία και τα τρόλει όλο το 24ωρο
-Κανένα δρομολόγιο σε ΟΣΕ και Προαστιακό
-Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ: Θα κινηθούν κανονικά μετά τις 9 το πρωί

Σημειώνονται ότι οι συρμοί του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Πλακεντίας-Αεροδρόμιο της γραμμής 3.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top