SOS: Η βροχή «πνίγει» την Αθήνα-Πλημμυρισμένοι δρόμοι

Χάος στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας-Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

SOS: Η βροχή «πνίγει» την Αθήνα-Πλημμυρισμένοι δρόμοι

Το απόλυτο χάος επικρατεί αυτή την ώρα στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας λόγω της έντονης κακοκαιρίας.
Δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθιστώντας αδύνατες τις μετακινήσεις οχημάτων αλλά και πεζών ενώ σε περιοχές όπως ο Γέρακας, το Χαλάνδρι αλλά και η Κηφισιά, το νερό έχει ξεπεράσει τα 20 εκατοστά!


Παράλληλα εκτεταμένες καταστροφές υπέστησαν οι καλλιέργειες στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νησί του Δήμου Γρεβενών που επλήγη από χαλαζόπτωση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Σημαντική μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα οι βροχές κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι περισσότερο έντονες στα ηπειρωτικά τμήματα (ιδιαίτερα κοντά σε ορεινούς όγκους) και κατά τις νυκτερινές ώρες σε θαλάσσια και παραθαλλάσια τμήματα.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται οι πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Βροχές κατά περιόδους με πιθανότητα καταιγίδας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί.

Παροδικές βροχές κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Βελτίωση του καιρού αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 15/6 και 16/6.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top