Συναγερμός στη Δάφνη: Έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Μία γυναίκα τραυματίας και υλικές ζημιές-Άρωμα τρομοκρατίας πίσω από την επίθεση

Συναγερμός στη Δάφνη: Έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Πανικός προκλήθηκε στις 04.40 τα ξημερώματα στη Δάφνη μετά από έκρηξη βόμβας, που ήταν τοποθετημένη κάτω από σταθμευμένο Ι.Χ. στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας.

1936973.jpg


Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, αφού τυλίχθηκε στις φλόγες, ανήκει στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού.

ΣΚΑΙ_07.26.26 _1__0001.jpg

Όπως έγινε γνωστό προηγήθηκε τηλεφώνημα σε μέσα ενημέρωσης (σε τηλεοπτικό σταθμό και σε site) στις 4.15 με το οποίο δινόταν διορία 20 λεπτών.

1936959.jpg
Η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και στις 4.40 η βόμβα που τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου- πιθανότατα μέσα σε τάπερ- εξερράγη. Οι κάτοικοι περιέγραψαν στους δημοσιογράφους την έκρηξη ως ένα�� ισχυρό σεισμό, ενώ ανέφεραν πως όταν έφτασαν στο σημείο τα περιπολικά, οι αστυνομικοί τους φώναζαν να απομακρυνθούν απο το σημείο.

Πριν από λίγο, γερανός σήκωσε το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να το μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο.
1936954.jpg
Από την έκρηξη μια 50χρονη γυναίκα τραυματίστηκε- ευτυχώς ελαφρά- από τα θραύσματα των τζαμιών, ενώ ζημιές υπέστησαν και σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ και με δεδομένο το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα γι΄αυτό και την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατιή Υπηρεσία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top