Η γυναίκα του Περικλή Παναγόπουλου σπάει τη σιωπή της: «Θα τους έκαιγα αν μου τον πειράζανε!»

Τέσσερα χρόνια μετά την απαγωγή του συζύγου της περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές

Η γυναίκα του Περικλή Παναγόπουλου σπάει τη σιωπή της: «Θα τους έκαιγα αν μου τον πειράζανε!»

​Για την απαγωγή του συζύγου της, Περικλή Παναγόπουλου αλλά και τις διαπραγματεύσεις που έκανε με τους απαγωγείς του, μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Παναγοπούλου!

Για πρώτη φορά μιλά για τις οκτώ δραματικές ημέρες που έζησε μετά την απαγωγή στις 12 Ιανουαρίου 2009!

Φοβηθήκατε, λυγίσατε κάποια στιγμή;

«Όχι! Μόνο αδρεναλίνη υπήρχε. Αδρεναλίνη στην κορυφή! Ούτε φόβος, ούτε πανικός. Ψυχραιμία και διαρκής εγκεφαλική λειτουργία για να βρεθούν λύσεις και να επιτευχθεί ο στόχος

Ο στόχος ήταν να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους ο Περικλής Παναγόπουλος σώος και αβλαβής.

«Θα τους έκαιγα αν μου τον πειράζανε! Είναι τυχεροί που μου τον επέστρεψαν χωρίς να τον έχουν καν αγγίξει! Δεν έχω θυμό μαζί τους γιατί δεν μου τον πειράξανε. Αλλιώς θα ήμουνα τόσο σκληρή όσο δεν φαντάζεστε απέναντί τους. Σεβάστηκαν όμως τον άνθρωπό μου και την προσωπικότητά του

Οι απαγωγείς δεν έκαναν στιγμή πίσω. Ζητούσαν και πήραν τελικά 30 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον Περικλή Παναγόπουλο!

Η σύζυγος του από την πρώτη στιγμή που μίλησε μαζί τους ήταν αποφασισμένη να τον φέρει πίσω ζωντανό:

«Σε εκείνη τη δύσκολη φάση, ο άνδρας μου από την φυλακή ήταν αλυσοδεμένος, μου έκανε την μεγαλύτερη τιμή, λέγοντας στους δεσμώτες του ότι ''θα μιλάτε μόνο με τη γυναίκα μου και με κανέναν άλλον'', με εμπιστεύτηκε να διαχειριστώ την ίδια του τη ζωή!»

Αυτό που όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι την φωνή ενός εκ των απαγωγέων, που με βαριά προφορά την απειλούσε ότι ο άντρας της θα «αποθάνει» όπως έλεγε χαρακτηριστικά αν δεν φέρει τα λεφτά!

«Εμένα ο άνδρας μου θα αποθάνει αλλά εσύ τότε θα πας φυλακή ισόβια για φόνο, ενώ αν τον κρατήσεις ζωντανό θα καταδικαστείς μόνο για απαγωγή όταν σε πιάσουν!», ήταν η απάντησή της.

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά την απαγωγή, ο Π��ρικλής και η Κατερίνα Παναγοπούλου προσπαθούν να ξεχάσουν εκείνες τις οκτώ εφιαλτικές ημέρες.

Δείτε το βίντεο...



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top