Οι μισοί βάλτε μαγιό και γρήγορα παραλία-Οι άλλοι μισοί, πάρτε ομπρέλα!

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου-Πού θα ρίξει βροχές και καταιγίδες

Οι μισοί βάλτε μαγιό και γρήγορα παραλία-Οι άλλοι μισοί, πάρτε ομπρέλα!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι μισοί βάλτε μαγιό και τρέξτε παραλία, και οι άλλοι μισοί έχετε καλού κακού καμιά ομπρέλα ανά χείρας, μιας και σε μερικές περιοχές, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες!

Αναλυτικά, σήμερα Σάββατο, περιμένουμε καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά και στα ορεινά της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία: Θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στο Αιγαίο.

Στην Αττική: Περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Στη Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πρόσκαιρα με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

��αρόμοιο, θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο Κυριακή, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια, ενώ στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, περιμένουμε σποραδικές βροχές με καταιγίδες.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top