ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Χίθροου – Έπιασε φωτιά στον αέρα!

Έκλεισε το αεροδρόμιο-Οι αυτόπτες μάρτυρες πίστευαν ότι θα πέσει πάνω τους

​Τον απόλυτο πανικό έζησαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου της British Airways που πετούσε από Λονδίνο για Όσλο και ξαφνικά πήρε φωτιά ο ένας κινητήρας στον αέρα, στις 9 το πρωί ώρα Αγγλίας!

Αμέσως ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Το αεροπλάνο τύπου Airbus 319 είχε 75 επιβάτες και είχε απογειωθεί λίγα λεπτά νωρίτερα από το Χίθροου.

Τελικά ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει με ασφάλεια και οι επιβάτες με το πλήρωμα βγήκαν από το αεροσκάφος ασφαλείς.

Το CNN μετέδωσε ότι τρεις από τους επιβάτες του αεροσκάφους τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, οι Αρχές έκλεισαν τις δύο πίστες του διεθνούς αεροδρομίου, ενώ αμέσως μετά την προσγείωση, δίπλα στο αεροσκάφος βρέθηκαν πυροσβεστικά ��χήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

1638F22D767E9769B14194239A0ED177.jpg
Ωστόσο δραματικά ήταν τα λεπτά λίγο πριν την αναγκαστική προσγείωση καθώς η χαμηλή πτήση πάνω από την πόλη του Λονδίνου έκανε τους αυτόπτες μάρτυρες να νομίζουν πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια!

Στο Sky News ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Καθώς κοιτούσαμε προς τα πάνω, μπορούσαμε να δούμε τις φλόγες να ξεπηδούν από τη μηχανή»!

ΔΕΙΤΕ την ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία:

«Το σκάφος που απογειώθηκε από το Χίθροου με προορισμό το Όσλο, επέστρεψε πίσω στο Χίθροου σύντομα μετά την απογείωσή του εξαιτίας τεχνικής βλάβης. Το αεροσκάφος Airbus A319 μετέφερε 75 επιβάτες. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι έξοδοι έκτακτης ανάγκης άνοιξαν. Θα διεξάγουμε πλήρη έρευνα για το περιστατικό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ τα βίντεο!!!


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top