Ασφυκτική σήμερα η ατμόσφαιρα λόγω αφρικανικής σκόνης

Δείτε την πρόβλεψη του καιρού

Ασφυκτική σήμερα η ατμόσφαιρα λόγω αφρικανικής σκόνης

Αποπνικτική αναμένεται η ατμόσφαιρα σήμερα, κυρίως στην Αττική, εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες. Το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά θα είναι πυκνές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και από τα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα σημειωθούν και αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ το απόγευμα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στην Θεσσαλονίκη από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top