Μητέρα 39χρονης για 26χρονο δράστη: «Τη βασάνιζε και αυτή τον αγαπούσε»

Μιλάει για την ολέθρια σχέση της κόρης με τον 26χρονο

Μητέρα 39χρονης για 26χρονο δράστη: «Τη βασάνιζε και αυτή τον αγαπούσε»
Η μητέρα της 39χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Πόρτο Γερμενό ξεσπάει και μιλάει για το τραγικό τέλος της μοναχοκόρης της. Μιλάει ακόμη για την ολέθρια σχέση του ζευγαριού και την συμπεριφορά του 26χρονου συντρόφου της κόρης της ο οποίος κατηγορείται ότι την δολοφόνησε και έκρυψε το πτώμα σε ερημική περιοχή.


«Ήταν ένα κορίτσι που την αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε, κανέναν δεν εχθρεύονταν. Ούτε εχθρούς είχε, ούτε τίποτα και πήγε να μπλέξει με αυτόν. Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Δεν είχε καλή ψυχή. Της τα έλεγα. Αχ κοριτσάκι μου φτάνει στα άκρα αυτός ο άνθρωπος. Την έδερνε.» λέει η μητέρα της 39χρονης και προσθέτει:
«Δεν το περίμενε και το παιδί μου ότι θα τη σκοτώσει. Μπορεί να τη χτύπαγε, μπορεί να την κλείδωνε, μπορεί να την βασάνιζε, αλλά δεν το πίστευε ότι θα την σκοτώσει. Την βασάνιζε και αυτή τον αγαπούσε. Τον αγαπούσε αυτή. Της τα έλεγα και μου έλεγε μαμά μου τον αγαπάω.»

Ήταν μια σχέση που κρατούσε πέντε χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, όμως η 39χρονη φαινόταν αποφασισμένη να δώσει τέλος. Κάτι που όπως φαίνεται ο 26χρονος σύντροφός της που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό και στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα σε κουβέρτα και το έκρυψε πίσω από θάμνους σε ερημική περιοχή, δεν μπορούσε να δεχτεί το χωρισμό.


Ο 26χρονος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο και να ισχυρίστηκε ότι στραγγάλισε την φίλη του μετά από έντονη λογομαχία. Ο φερόμενος ως δράστης την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top