Μπουτάρης: Τιμή για τη Θεσσαλονίκη το Gay Pride!

«Είμαι θετικός στις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια»

Μπουτάρης: Τιμή για τη Θεσσαλονίκη το Gay Pride!

Για το gay pride που έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, για τους γάμους ομοφυλοφίλων και για τ��ς υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης στον Σπύρο Χαριτάτο και στον Palmo 965.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Δήμαρχο να σχολιάσει τη συλλογή 18.000 υπογραφών κατά των εκδηλώσεων των gay στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι ο Γιάννης Μπουτάρης έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Θεσσαλονικιών για το περσινό gay pride.

«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης» απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Ο Σπύρος Χαριτάτος ρώτησε τον Δήμαρχο αν θα πάντρευε ένα gay ζευγάρι. «Δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα» είπε ο κ. Μπουτάρης για να προσθέσει «αν υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω».

Η τελευταία ερώτηση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αφορούσε τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια. «Σαφώς είμαι θετικός στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια gay» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top