«Επιστράτευση…. Παρούσα!»: Σε ισχύ από σήμερα η πολιτική κινητοποίηση των καθηγητών

Κανονικά την Παρασκευή οι Πανελλήνιες - Οι καθηγητές επιμένουν στην απεργία

Επιστράτευση… Παρούσα!

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη στα χέρια τους τα «φύλλα ατομικής προσκλήσεως πολιτικής επιστράτευσης» και η πολιτική κινητοποίηση των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τίθεται σε ισχύ σήμερα το μεσημέρι. Παράλληλα, τίθεται σε ισχύ και η επίταξη όλων των μέσων που χρειάζονται για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, δηλαδή τα κτίρια και ο σχολικός εξοπλισμός.

Έτσι, οι Πανελλήνιες θα ξεκινήσουν κανονικά την Παρασκευή 17 Μαΐου με το μάθημα της Nεοελληνικής Γλώσσας παρά το γεγονός ότι οι καθηγητές επιμένουν στην απεργία. Τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία από τις ΕΛΜΕ ανά τη χώρα, στις συνεδριάσεις που έγιναν 4 στους 5 καθηγητές ψήφισε υπέρ της απεργίας στις Πανελλήνιες!

Σήμερα, εξάλλου, οι καθηγητές έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον γ.γ. της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ σε συνάντηση που είχαν χθες με τον Αλέξη Τσίπρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε άρση της επιστράτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top