Γιάννα στο NBC: Εγώ καλά τους διοργάνωσα τους Ολυμπιακούς. Οι Έλληνες απέτυχαν!

Κουβέντα για το κόστος των Αγώνων και αντ’ αυτού… αυτοδοξάζεται!

Γιάννα στο NBC: Εγώ καλά τους διοργάνωσα τους Ολυμπιακούς. Οι Έλληνες απέτυχαν!

Όπως ακριβώς το λέει ο λαός μας: «Από εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι»!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου... ξαναχτύπησε με δηλώσεις της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, όπου αντί να εξηγήσει πόσο τελικά κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, προτίμησε να αυτοπροβληθεί, όπως συνηθίζει! Την ίδια ώρα, άφησε να εννοηθεί ότι το ευρώ αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα μας...

Η πρόεδρος του ΑΘΗΝΑ 2004 εμφανίστηκε και πάλι με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» και αντί να εξηγήσει πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που μας έφεραν οικονομικά στο χείλος του γκρεμού, επέλεξε ξανά να πει πόσο πετυχημένη είναι η ίδια, στις πλάτες, βέβαια, του ελληνικού λαού!

«Οι Έλληνες έχουν παραδοσιακά ιστορικό αποτυχιών. Η μόνη φορά που πέτυχαν ήταν στους Ολυμπιακούς, όταν ήμουν εγώ στο τιμόνι» είπε η κα Αγγελοπούλου για να συμπληρώσει με… τη γνωστή μετριοπάθεια: «Μετά την επιτυχία των Ολυμπιακών του 2004 τους έδωσα τη σκυτάλη αλλά αυτή τους έπεσε»!

Η κυρία Αγγελοπούλου απέφυγε να τοποθετηθεί υπέρ ενός διαζυγίου της χώρας με την Ευρώπη, άφησε όμως να εννοηθεί ότι το ευρώ είναι πρόβλημα.

«Άγγιξα εκατοντάδες χέρια Ελλήνων. Ήξερα ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για μένα ή το δαχτυλίδι που φορούσα»!

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα γύρω από κάποια... σπαρταριστά αποσπάσματα από το βιβλίο της κυρίας Αγγελοπούλου "My Greek drama".

Παραδείγματος χάριν, αυτό που περιγράφει τη βραδιά του τελικού του Euro 2004, όταν βρέθηκε τυχαία στο Σύνταγμα και περικύκλωσαν το αυτοκίνητό της δεκάδες κόσμου που πανηγύριζαν.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που άπλωσα το χέρι μου και άγγιξα εκατοντάδες χέρια. Ήξερα ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για μένα ή το δαχτυλίδι που φορούσα» αναφέρει!

Σε άλλα αποσπάσματα από το βιβλίο της, ξεπερνώντας κάθε όριο, χαρακτηρίζει με άσχημα λόγια Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι βέβ��ια δεν καταδέχονται να της απαντήσουν.

Για τον Κώστα Καραμανλή γράφει ότι «σιχαινόταν να είναι ο ηγέτης του έθνους», ενώ για τον πρώην υπουργό Οικονομικών στην Κυβέρνηση Σημίτη Νίκο Χριστοδουλάκη γράφει ότι είχε πει για εκείνη: «Έχω κι αυτή την πλούσια βρόμα να παίζει τα παιχνίδια της». Αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν φαίνεται να είχε καλύτερη γνώμη: «Την άκουσα να με χαρακτηρίζει θρασεία και ξεδιάντροπη» γράφει η κα Αγγελοπούλου.

Φυσικά το "Greek Drama" θα έχει και συνέχεια. Όπως και η αλαζονεία της Lady G, που αγγίζει, πλέον, Ολυμπιακές διαστάσεις...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top