Μετανάστες και αθίγγανοι «κλείνουν» το ΧΥΤΑ Φυλής!

Σγουρός: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο»!

Στο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής τη Δευτέρα για λόγους ασφαλείας προχωρά η Περιφέρεια Αττικής καθώς ειδικά τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της παρουσίας στο χώρο αθιγγάνων και μεταναστών την ώρα που λειτουργεί ο ΧΥΤΑ!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας, η παρουσία αθίγγανων και μεταναστών είναι έντονη ακόμη και τις πρωινές ώρες που γίνεται η απόθεση των απορριμμάτων με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια τόσο των ίδιων όσο και των εργαζομένων στον ΧΥΤΑ.

«Η κατάσταση στον ΧΥΤΑ έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Οι εικόνες που αντικρίζει κανε��ς είναι τριτοκοσμικές. Άνθρωποι, απορριμματοφόρα, μπουλντόζες και σκουπίδια, όλοι στον ίδιο χώρο με τον κίνδυνο ατυχήματος να ελλοχεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Διαχείριση απορριμμάτων στον 21οαιώνα υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται. Η Κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα, για να τηρηθεί η έννομη τάξη και να δοθεί μια και καλή οριστική λύση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top