Ο καιρός τρελάθηκε: Μετά τις καταιγίδες, το Σαββατοκύριακο στην παραλία ολοταχώς

Φτιάχνει σταδιακά από το απόγευμα

Ο καιρός τρελάθηκε: Μετά τις καταιγίδες, το Σαββατοκύριακο στην παραλία ολοταχώς

Αν και μας τα ‘κανε μούσκεμα σήμερα Παρασκευή ο καιρός… μην σκάτε! Το σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να βάλετε το μαγιό σας και να πάτε σε μια παραλία! ‘Όχι όλοι όμως!


Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα το Σάββατο πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ οι οποίοι από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και στα νότια θαλάσσια θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, θα κυμανθεί από 14-28 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν όποτε και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top