Πατέρας 23χρονης Μ. Ζαχαριάδη:«Έδωσαν στο παιδί μου 20 μέρες ζωής και έζησε 4 μήνες»

Το "ευχαριστώ", αλλά και το ξέσπασμα του - Ποιους κατηγορεί και γιατί

Πατέρας 23χρονης Μ. Ζαχαριάδη:«Έδωσαν στο παιδί μου 20 μέρες ζωής και έζησε 4 μήνες»

Στον τόπο που αγάπησε πιο πολύ, στην κοινότητα Κελοκεδάρων στην Κύπρο, είπαν το τελευταίο «αντίο» φίλοι και συγγενείς της Μαριάννας Ζαχαριάδη.

Εν τω μεταξύ, την ημέρα που πέθανε η νεαρή αθλήτρια ο πατέρας της ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα, όμως εξέφρασε και το παράπονό του για όλους αυτούς, τους «ειδικούς γιατρούς» στην Αγγλία, που έκαναν το παιδί του να νιώθει εγκαταλελλειμένο.

«Όταν μάθαμε για το πρόβλημα, πήγαμε σε ειδικούς γιατρούς στην Αγγλία. Της έδωσαν 20 μέρες ζωής. Η Μαριάννα το πάλεψε τρία χρόνια. Ευχαριστώ τους γιατρούς στην Αθήνα που της συμπαραστάθηκαν, αλλά και τους φίλους και συναθλητές της, όπως και τον προπονητή της», είπε και πρόσθεσε:

«Όμως, αυτοί που ονομάζονται μεγαλογιατροί και έχουν νοσοκομεία και κλινικές που είναι τόσο φημισμένα στην Κύπρο, σκορπούν δυστυχία στον κάθε γονιό. Τα κάνουν όλα για το χρήμα. Δεν θέλω να κατονομάσω τώρα σε ποιους γιατρούς αναφέρομαι και σε ποιες κλινικές, αλλά όταν έρθω στην Κύπρο θα τα πω όλα δημόσια».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η ίδια η Μαριάννα του είχε πει ότι ένιωθε παραμελημένη τις ημέρες, που βρισκόταν στην Αγγλία.

Πάντως, λίγο πριν πάει στην «γειτονιά των Αγγέλων» η Μαριάννα έκανε την τελευταία της επιθυμία πραγματικότητα: Χάρη στους καλούς της φίλους πέταξε πάνω από το Αιγαίο… Έστω και διασωληνωμένη, κάποιοι μερίμνησαν, ώστε να περάσει με ειδικό ασθενόφορο (ελικόπτερο πιθανότατα) ζωντανή για τελευταία φορά πάνω από το Αιγαίο και να χτυπήσει η καρδιά της δυνατά, όπως λέει ο πατέρας της.

Δείτε την μαρτυρία του στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top