Το πανάκριβο ρολόι του Άκη, το μπλε πουκάμισο και η σχέση του με τον Νίκο Ζήγρα

Όλο το παρασκήνιο από την πρώτη μέρα της δίκης

Ρεπορτάζ: Άννα Σταματιάδου

Μέσα στην ψυχρή κακοφωτισμένη αίθουσα του Εφετείου Αθηνών, το ρολόι του Άκη έβγαζε μάτι! Και να μην ήθελες να το προσέξεις, η λάμψη του, όταν ο πρώην υπουργός σήκωνε τα χέρια για να γράψει, να μιλήσει ή να χαιρετήσει, σου τραβούσε το βλέμμα!!!
akis-roloi2.jpg
Ήταν από τα λίγα πράγματα άλλωστε που θύμιζε στην παρούσα φάση ... την αίγλη και τη χλιδή της παλιάς εποχής!!! Στο αριστερό χέρι, εκτός από τους δείκτες (και τις χειροπέδες) ο άλλοτε πανίσχυρος πολιτικός είχε και τη βέρα του για να του θυμίζει την Βίκυ που φυλάκισε με τα δεσμά του, κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!

Σε ότι αφορά στην ενδυμασία του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν έβαλε ούτε πράσινο, ούτε λαχανί, ούτε καν κυπαρισσί πουκάμισο στο δικαστήριο… Αντιθέτως ο Άκης επέλεξε να πάει την πρώτη μέρα της δίκης του, φορώντας πουκάμισο και γραβάτα στα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή στις αποχρώσεις του μπλε !!
220413123432_2495.jpg
Αν και υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η στάση των άλλοτε στενών «συντρόφων» του από την Ιπποκράτους, φαίνεται πως έχει κάνει τον πρώην πολιτικό να έχει μια κάποια αποστροφή ��το έντονο πράσινο. Πλέον δεν το φοράει, το κρατάει ο Άκης!

Αν προσέξετε καλά τις φωτογραφίες θα δείτε ότι μέσα στο σκούρο φάκελο του, έχει και έναν πράσινο μικρότερο! Λέτε εκεί να έχει «φακελωμένους» όσους αρνούνται να προσέλθουν ως μάρτυρες υπεράσπισης;;;;; Όσο για το κρύβεται κάτω από το μπλε πουκάμισο του, ο πρώην υπουργός μάλλον αφιερώνει το γνωστό άσμα του Καζαντζίδη στην αγαπημένη του Βίκυ!!!
220413104302_2784_jpg.jpg


Και για όσους θέλουν να μάθουν ποια είναι πλέον η σχέση του Άκη με τον άλλοτε αγαπημένο ξάδελφο και στενό συνεργάτη του Νίκο Ζήγρα;

Ήταν σαν δύο ξένοι… Αν και τους χώριζε... μία μόνο καρέκλα, τα δύο ξαφέλφια δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα, ούτε λέξη!
akis-diki-3-480x328.jpg
Τι και αν ο πρώην υπουργός είχε να πει μια κουβέντα ακόμη και με τους νεαρούς αστυνομικούς που τον περικύκλωναν, με τον πρώην αδελφικό συνεργάτη του δεν είχε να πει απολύτως τίποτα!
zigras-akis.jpg
Τη στιγμή μάλιστα που ο κος Τσοχατζόπουλος προσπαθούσε να αποδείξει την αθωότητα του και την «σκευωρία» εναντίον του, ο κος Ζήγρας με μια φράση έδειξε τις προθέσεις του.

Δηλώνω ένοχος σε όσα έχω ομολογήσει κατά την απολογία μου στον ανακριτή ζητάω συγγνώμη, κατανόηση και επιείκεια» είπε μάλιστα ενώπιον του τριμελούς Εφετείου ο ξάδελφος, τραβώντας για ακόμη μια φορά εντελώς διαφορετική υπερασπισιτική γραμμή από το «αίμα» του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top