Φτου φτου φτου: Βρήκε στον τάφο που παρήγγειλε για την πάρτη του, να είναι άλλος θαμμένος!

Απίστευτο περιστατικό στο κοιμητήριο του Αγίου Μηνά στην Πάτρα

Φτου φτου φτου: Βρήκε στον τάφο που παρήγγειλε για την πάρτη του, να είναι άλλος θαμμένος!

​Δεν πίστευε στα μάτια της οικογένεια γνωστών Πατρινών, όταν επισκεπτόμενη το κοιμητήριο του Αγίου Μηνά, έκπληκτη αντίκρισε στον τάφο που είχε αγοράσει, να έχει φτιαχτεί άλλο μνήμα στο οποίο είχε θαφτεί ένας 21χρονος!

Η συνέχεια ήταν αποκαλυπτική του τι συμβαίνει με την αγοραπωλησία τάφων στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, καθώς στις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών για την αυθαιρεσία, η απάντηση που έλαβαν από την ενοριακή επιτροπή ήταν «συγγνώμη λάθος»!!!

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η οικογένεια, στον τάφο της οποίας «φιλοξενήθηκε» άλλος, τα πράγματα στον Άγιο Μηνά της Πάτρας δεν είναι και τόσο απλά, καθώς από το τοπογραφικό του κοιμητηρίου προκύπτει, πως σε απόσταση λίγων μέτρων, κατά έναν περίεργο τρόπο τάφοι έχουν τον ίδιο κωδικό αριθμό πώλησης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που «ακ��υμπάνε» ενδεχομένως ακόμα και σε διπλές πωλήσεις.

Στα περίεργα της ιστορίας και το γεγονός, ότι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου, σε ανύποπτο χρόνο ζήτησαν από την οικογένεια η οποία στη συνέχεια ανακάλυψε πως άλλο τάφο αγόρασε και μετά άλλο τάφο της έδειχναν πως είναι δικός της, να πάει τα συμβόλαια της αγοράς προκειμένου να δουν κάτι!!!

Το τι είδαν και πως ξαφνικά ένας 21χρονος βρέθηκε να έχει θαφτεί σε τάφο άλλης οικογένειας μπορεί να φαντάζει περίεργο αλλά μόνο περίεργο δεν είναι, δεδομένου ότι οι «τράμπες» τάφων στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, οι οποίοι μετακινούνται μερικά μέτρα κάθε φορά, ανάλογα και με το τίμημα πώλησης καλά κρατούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top