Μακελειό Πάτρας: Ο Κ. Φράγκος χαιρέτησε τον δολοφόνο του!

Παρίσταναν τους αστυνομικούς-Το βίντεο του φόνου βοηθά την ΕΛ.ΑΣ

Μακελειό Πάτρας: Ο Κ. Φράγκος χαιρέτησε τον δολοφόνο του!

​Σε εγκληματική ομάδα από το παρελθόν που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για βαριά κακουργήματα, και που τα μέλη της αποφυλακίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, περιστρέφουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για να εξιχνιάσουν το διπλό φονικό στο κλαμπ στη Σαχτούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας ήθελαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη νύχτα και με το ένα από τα θύματα διατηρούσαν σοβαρές διαφορές εδώ και χρόνια.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας είναι ότι επεδίωξαν ένα εντυπωσιακό χτύπημα αφενός για να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα «ότι αυτοί θα ελέγχουν τα ηνία της νύχτας» αφετέρου να κλείσουν διαφορές του παρελθόντος που παρέμεναν άλυτες εδώ και χρόνια.

Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα έχει στο ενεργητικό της ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Ακτής Δυμαίων , το Σεπτέμβριο του 2012, στην προσπάθειά της να βγάλει άμεσα χρήματα. Οι δράστες τότε είχαν χρησιμοποιήσει μια μηχανή «Τρανσάλπ» με μπλε φώτα που μοιάζει με τις μηχανές που χρησιμοποιούν για τις καταδιώξεις τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η ίδια μηχανή φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε και στο έγκλημα της Σαχτούρη έξω από το κλαμπ, καθώς στο βίντεο διακρίνει κανείς τον 35χρονο Κωνσταντίνο Φράγκο να χαιρετάει τον εκτελεστή ενώ εκείνος πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του.

Ο δράστης, άλλωστε, φορούσε μαύρη στολή και λευκό κράνος, όπως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το θύμα θεώρησε ότι επρόκειτο για αστυνομικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας, λόγω του μπλε φωτισμού που έφερε η συγκεκριμένη μηχανή. Όταν όμως ο εκτελεστής κατέβηκε, ο 35χρονος αντιλήφθηκε ποιες ήταν οι προθέσεις του.

Τ�� βίντεο του φόνου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν το σωματότυπο των εκτελεστών. Εκείνο επίσης που διακρίνει κανείς είναι ότι ο 35χρονος Κωνσταντίνος Φράγκος ενώ δεχόταν τα πυρά προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, κίνηση που αντιλήφθηκε ο εκτελεστής. Τον πλησίασε και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top