Γίναμε διεθνώς ρεζίλι: Με ματωμένες αφίσες καλούν σε μποϊκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας

Μετά την επίθεση επιστατών σε 200 μετανάστες επειδή ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους

Γίναμε διεθνώς ρεζίλι: Με ματωμένες αφίσες καλούν σε μποϊκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας

Για μία ακόμη φορά η χώρα μας γίνεται διεθνώς ρεζίλι λόγω της απανθρωπιάς μερικών που επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά άνευ προηγούμενου.

Σαν να μην έφταναν τα εκτενή φωτορεπορτάζ και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες αλλοδαπών που έγιναν θύματα ρατσιστών στην Ελλάδα, η χώρα μας έγινε πάλι πρωτοσέλιδο μετά και την επίθεση που δέχτηκαν 200 μετανάστες από επιστάτες κτημάτων φράουλας στην Μανωλάδα, επειδή είχαν το «θράσος» να ζητήσουν τα δεδουλευμένα έξι μηνών!!!

Εκτεταμένα ρεπορτάζ αφιέρωσαν λοιπόν τα διεθνή ΜΜΕ για το θλιβερό περιστατικό του τραυματισμού τελικά 28 αλλοδαπών εργατών στη Βουπρασία, στη Μανωλάδα Ηλείας, από επιστάτες καλλιεργειών φράουλας.

Όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά και δεκάδες άλλα μικρότερα αναπαραγάγουν την είδηση κυρίως με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμου Χαράλαμπου Σφέτσου.
afisa_2.jpg
Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Associated Press, το CNN, το BBC, το Al Jazeera και άλλα από πολλές χώρες του κόσμου, αναμεταδίδουν την επίθεση και τον τραυματισμό, λίγες μόλις μέρες μετά την έκθεση του Επιτρόπου Μούιζνιεκς, που ζητούσε άμεσα μέτρα κατά του ρατσισμού στην Ελλάδα.

Παράλληλα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αφίσες που καλούν σε μποϊτοτάζ στις φράουλες της περιοχής. Στη μία από αυτές φαίνονται δεκάδες φράουλες να «αιμορραγούν»… ενώ σε μία άλλη οι ματωμένες φράουλες έχουν βάψει με αίμα ένα χέρι. Δίπλα σε αυτό υπάρχει και αγγλικό εκτενές κείμενο στο οποίο επιρρίπτονται ευθύνες στην κυβέρνηση ότι καλύπτει τους δολοφόνους που δρουν με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top