Αυτή είναι η 20χρονη Μαρία που έσφαξε με 37 μαχαιριές ο βοσκός!-Σήμερα η κηδεία της

ΔΕΙΤΕ πως λίντσαρε ο κόσμος τον δολοφόνο-Ανθρωποκτονία από πρόθεση

Πρώτη ανάρτηση: 11/04/2013 18:36

Αυτό είναι το 20χρονο κορίτσι που έσφαξε στην κυριολεξία με 37 μαχαιριές ένας 25χρονος βοσκός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

fdhwrt.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει ο δολοφόνος την κατακρεούργησε επειδή εκείνη δεν ενέδιδε στις ασφυκτικές πιέσεις του για να συνάψει σχέση μαζί του!

Ο αγροίκος που καυχιόταν επειδή υπηρέτησε ως φαντάρος στα επίλεκτα ΟΥΚ του Ελληνικού Στρατού, μέσα στην πόλη των Φιλιατών στη Θεσπρωτία , μέρα μεσημέρι έστησε ενέδρα στο κορίτσι στη καφετέρια που έπινε τον καφέ της και όταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο μαύρο αγροτικό του 4Χ4, αυτός μ’ ένα μαχαίρι κατέβηκε και ως μανιακός τις επέφερε 35 απανωτά χτυπήματα μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη: «Οι θανατηφόρες κακώσεις ήταν στο λαιμό, ενώ στο θώρακα είχε μαχαιριές και από μπροστά αλλά και από πίσω. Ο δράστης έβαλε όλη του τη δύναμη στο μαχαίρι, το οποίο εισχώρησε μέχρι και την σπονδυλική στήλη …».

Στις 2 το μεσημέρι αγανακτισμένοι συγχωριανοί της άτυχης κοπέλας, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρ��ς στο Δικαστικό Μέγαρο, μόλις αντελήφθησαν ότι ο ανακριτής, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να ανακρίνει τον 25χρονο κτηνοτρόφο, κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό Μέγαρο και προσπάθησαν να εισβάλλουν σ' αυτό χωρίς αποτέλεσμα.

Τι είπε ο Εισαγγελέας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας στον δολοφόνο. Μάλιστα εξαιτίας των επεισοδίων που δημιούργησαν συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, πήγε ο Εισαγγελέας εκεί αφού ήταν αδύνατη η μεταφορά του.

entasi_ast_die_the.jpg
Λίντσαραν τον γιδοβοσκό καθώς μεταφερόταν και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι των Φιλιατών τον περιγράφουν ως έναν «προκλητικό –για τη θητεία του στα ΟΥΚ- νεαρό τον οποίο δεν θυμούνται να έχει καμία ερωτική σχέση στην πόλη».

Η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού έγινε σήμερα στις 6 μ.μ. στο Γαρδίκι της Θεσπρωτίας ενώ κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε αυτό το φρικτό έγκλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top