Τα μισά λεφτά στοίχισαν τα Ολυμπιακά έργα στη Βρετανία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Star

Τα μισά λεφτά στοίχισαν τα Ολυμπιακά έργα στη Βρετανία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Star για τις υπερκοστολογήσεις των Ολυμπιακών αγώνων.

Το Ολυμπιακό κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο κόστισε πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ στους φορολογουμένους, κτίστηκε όλο από μπετόν σε αντίθεση με το αντίστοιχο των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου το 2012 που στοίχισε πολύ λιγότερο και μάλιστα έγινε συναρμολογούμενο για να πουληθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο.

ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΙΠΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 388%

Τα στοιχεία της οικονομικής επιτροπής που έλεγξε το κόστος των Ολυμπιακών έργων έδειξε ότι υπήρξε μια απόκλιση της τιμής προς τα πάνω κατά 388% για την δημιουργία του συγκεκριμένου ιππικού κέντρου στο Μαρκόπουλο. Έτσι υπολογίστηκε ότι ξοδεύτηκαν για την εικόνα που βλέπετε 110.000.000 ευρώ.


Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΣΤΑBΛΟΥΣ

Αντί άλογων στους στάβλους βρήκαμε σανό πεταμένους εκτυπωτές και πανάκριβα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο Βαγγέλης Γκούμας ότι αν πιάσει φωτιά στους στάβλους υπάρχει κίνδυνος καθώς όπως βλέπετε δεν λειτουργούν οι πυροσβεστικές φωλιές. Όσο για τους πυροσβεστήρες και αυτοί έχουν λήξει από το 2011!

Θέλετε να μάθετε τι άλλο πληρώνουμε ακόμη και σήμερα με αιματηρές περικοπές μισθών και συντάξεων;

Ολόκληρες ιατρικές εγκαταστάσεις με χειρουργεία για τους ίππους μέσα στις οποίες δεν υπήρχε ούτε ένας υπάλληλος για δείγμα. Τα αυτοκόλλητα στις πόρτες που αναγραφούν ότι τελευταίος έλεγχος των πυροτεχνουργών έγινε το 2004 δείχνει πότε σταμάτησε ο χρόνος.

ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Οι Άγγλοι ότι έκτισαν το έκτισαν με μόλις 97.000.000 δολάρια το 2012 δηλαδή με 74.615.000 ευρώ δηλαδή σχεδόν τα μισά χρήματα που κόστισαν οι δίκες μας ακίνητες και...ακούνητες εγκαταστάσεις του ιππικού κέντρου.
Και μάλιστα οι Άγγλοι φρόντισαν να τις μεταπουλήσουν στη Βραζιλία.


Οι Άγγλοι έφτιαξαν ακόμη και κανάλια για μεταφορά και εκμετάλλευση των απόβλητων των αλόγων.

Αντίθετα στο Μαρκόπουλο τα απόβλητα των αλόγων είναι ακόμη και τώρα... διακόσμηση σε τεράστιους σιδερένιους κάδους….

Αυτό λοιπόν είναι το παραμελημένο ιππικό κέντρο Μαρκοπούλου με την πολιτεία των άδειων στάβλων, των πεταμένων πανάκριβων ιατρικών μηχανημάτων που αν κάποιος δεν κάνει κάτι κάποια μέρα θα μεταφερθούν σε άγνωστο μέρος και χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top