Ηράκλειο: ''Δεν ήθελα να τον σκοτώσω μπροστά στον εγγονό μου''

Στο "σκαμνί" 82χρονος για τη δολοφονία του γαμπρού του

Ηράκλειο:
Μνήμες θα ξυπνήσουν το μεσημέρι στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης από την άγρια δολοφονία του 47χρονου Δημήτρη Τριγώνη, στις 26 Οκτωβρίου 2008, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο « σκαμνί» θα καθίσει ο πεθερός του άτυχου άνδρα ο οποίος σήμερα είναι 82 ετών.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε β’ βαθμό, καθώς το δικαστήριο των Χανίων πρωτοδίκως είχε κρίνει ένοχο τον κατηγορούμενο, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, και του είχε επιδικάσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Υπενθυμίζουμε πως το άγριο έγκλημα, σημειώθηκε στο Ηράκλειο, στην οδό Ψιλάκη στη Θερίσσου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, με αφορμή λίγα ξύλα για το τζάκι.

Ο Δημήτρης Τριγώνης που εργαζόταν στην Ολυμπιακή, είχε παρκάρει το τρέϊλερ με τα ξύλα, έξω από το σπίτι και τα μετέφερε στην ταράτσα. Η τελευταία παρτίδα ήταν και η τελευταία για τον άτυχο άνδρα, καθώς μετά από λογομαχία με τον πεθερό του, ο δεύτερος άρπαξε τη μονόκανη καραμπίνα και τον πυροβόλησε στον θώρακα και στην κοιλιά, μπροστά στα μάτια του 14χρονου, τότε γιου του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γαμπρό του, αλλά να τον εκφοβίσει, επειδή τον απείλησε και τον εξύβρισε, αλλά η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top