Φασολάδα, μουσακά και τζατζίκι θα «σαβουριάσουν» οι Ευρωβουλευτές

60 Έλληνες σεφ πάνε Βρυξέλλες

 Φασολάδα, μουσακά και τζατζίκι θα «σαβουριάσουν» οι Ευρωβουλευτές

Την σύγχρονη ελληνική γαστρονομία θα παρουσιάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο στις 10 Απριλίου, 60 Έλληνες σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Οι Έλληνες σεφ θα ταξιδέψουν για αυτό τον σκοπό από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από πολλά σημεία της Ευρώπης.

Η παρουσίαση γίνεται κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα Ευρωβουλευτή του κόμματος των Δημοκρατικών “Alliance of Liberals and Democrats for Europe” στη Γερμανία κυρίου Γεώργιου Χατζημαρκάκη, και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην εκδήλωση «Ελληνική Παραδοσιακή Γαστρονομία σε σύγχρονη παρουσίαση στο Ευρωκοινοβούλιο», οι σεφ μας θα παρουσιάσουν σε πέντε διαφορετικούς θεματικούς μπουφέ τοπικά πιάτα από όλες τις περιοχές της χώρας μας, παρουσία 150 προσκεκλημένων.

Στα πλαίσια αυτά προηγείται ημερίδα με ομιλίες στο Ευρωκοινοβούλιο με θέμα "Increasing Greek Productivity through Quality Boost και ομιλητές μεταξύ άλλων τους κυρίους: Γιώργος Χατζημαρκάκη, Αθανάσιο Τσαυτάρη, Γιώργο Σταυρακάκη κα�� άλλους.

Η αποστολή υποστηρίζεται τόσο από κρατικούς φορείς, όσο και από εταιρείες του χώρου που συνεισφέρουν με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top