Πάτρα: Έντονες αντιδράσεις για την έλλειψη γιατρού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Σταμάτησαν και τον μεσημβρινό προαυλισμό

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών εξαιτίας της έλλειψης το τελευταίο χρονικό διάστημα γιατρού, αφού η σύμβαση του τελευταίου γιατρού έληξε πριν από μερικούς μήνες και δεν έχει αντικατασταθεί, μένοντας ουσιαστικά χωρίς ιατρική περίθαλψη.

Σήμερα για μία ακόμη φορά, όπως και προηγούμενες ημέρες, οι κρατούμενοι αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους μετά τον πρωινό ��ροαυλισμό, με κύριο αίτημά τους την πρόσληψη μόνιμου γιατρού ή την υπογραφή σύμβασης, προκειμένου αν χρειαστεί σε έκτακτα περιστατικά αλλά και σε αυτά της καθημερινότητας να μπορεί να επέμβει.

Εξάλλου, οι κρατούμενοι στις φυλακές Αγίου Στεφάνου αντιδρούν επιπλέον για το γεγονός πως τα μεσημέρια διακόπτεται ο προαυλισμός τους για να συνεχίσει κάποιες ώρες το απόγευμα και είναι υποχρεωμένοι να μπούνε στα κελιά τους.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό έγινε μετά από εντολή των υπευθύνων του Υπουργείου και των Αρχών, έπειτα και από τα τελευταία γεγονότα που είχαμε σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top