Φεύγει από την Ελλάδα η εταιρεία ελαστικών Michelin!

Tην «κάνει» για Ρουμανία

Φεύγει από την Ελλάδα η εταιρεία ελαστικών Michelin!
Μετά από 34 χρόνια, η Michelin κλείνει το υποκατάστημα εξαγωγών που διατηρούσε από το 1950 στην Ελλάδα και το μεταφέρει από την 1η Ιανουαρίου 2014 στο Βουκουρέστι, όπου θα εδρεύει το νέο διοικητικό κέντρο της εταιρείας για την εμπορική περιοχή Κεντρικής και Νότιας Ευ��ώπης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας με ανακοίνωση που απέστειλε στους εργαζομένους της εταιρείας.

Τονίζει μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί συνεργάτες θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας ενημερώσω για την επικείμενη εμπορική και διοικητική οργανωτική αλλαγή της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη, που αφορά και την Ελλάδα. Αυτή η οργανωτική αλλαγή θα εξασφαλίσει τη μακρόχρονη παρουσία της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη όπου έχουμε φιλοδοξίες ανάπτυξης.

Από τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου, η Ελλάδα θα είναι μέρος μιας νέας εμπορικής περιοχής που δημιουργήθηκε, το διοικητικό κέντρο της οποίας θα εδρεύει στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία».

Η πολυεθνική απασχολεί 113.400 εργαζομένους στον κόσμο και παράγει 166 εκατομμύρια ελαστικά και 10 εκατομμύρια ταξιδιωτικούς οδηγούς και χάρτες. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top