Ένταλμα σύλληψης και για τον γιο Κυριακίδη!

Ο πατέρας του είναι καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

Μετά το ένταλμα για τον εξαφανισμένο Πέτρο Κυριακίδη, που εξέδωσε η δεύτερη ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη, που ερευνά την υπόθεση της Proton Bank με βασικό κατηγορούμενο τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τώρα ήρθε και το ένταλμα για τον γιό του!

Η δικαστική λειτουργός εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γιώργου Κυριακίδη, γιου του καταζητούμενου με διεθνές ένταλμα, στενού συνεργάτη του επιχειρηματία Λαυρεντιάδη, Πέτρου Κυριακίδη.

Το ένταλμα εκδόθηκε επειδή ο Γιώργος Κυριακίδης κλήθηκε σε απολογία και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ανακριτικό γραφείο.

Το κατηγορητήριο που συνέταξε η 2η ειδική ανακρίτρια σε βάρος του εκδότη φέρεται να σχετίζεται με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη δικαιοσύνη από το άνοιγμα λογαριασμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Ο υιός Κυριακίδη, φαίνεται πως εξαφανίστηκε όπως ο πατέρας του που εγκατέλειψε τη χώρα μεταμφιεσμένος σε ιερέα. Έτσι, η ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του και πλέον ο Γιώργος Κυριακίδης καταζητείται όπως και ο πατέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top