Μαρτυρία σοκ: Εντοπίστηκε η 8χρονη Μαντλίν σε περιοχή της Κύπρου

«Ήταν φοβισμένη και δεν έμοιαζε με τα αδέρφια της»

Μαρτυρία σοκ: Εντοπίστηκε η 8χρονη Μαντλίν σε περιοχή της Κύπρου

Νέος αγώνας εντοπισμού της μικρής Μαντλίν έχει ξεκινήσει, αυτή την φορά στην Κύπρο, όπου μάρτυρας κατέθεσε ότι την είδε!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ένας Βρετανός κατέθεσε στις αρχές, ότι είδε την μικρή, η οποία έχει εξαφανιστεί από το 2007, στην Αγ. Νάπα στην Κύπρο.

Παρόλο που ο φάκελος της υπόθεσης έχει κλείσει, η μαρτυρία του μοιάζει τόσο αληθινή, που οι αστυνομικοί ξαναρχίζουν τις έρευνες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κατέθεσε ο Βρετανός η 8χρονη σήμερα Μαντλίν βρίσκεται στην Κύπρο, στην Αγία Νάπα. Ήταν μαζί με ένα ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι είχαν άλλα δύο παιδιά. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε στο μάτι το χαρακτηριστικό σημάδι, που είχε και η Μαντλίν, ενώ δεν έμοιαζε καθόλου με τα αδέρφια της.

Η συμπεριφορά της ήταν περίεργη και φοβισμένη και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που παρουσιάζονταν ως γονείς της, την είχαν μονίμως υπό επιτήρηση.

Το στοιχείο εκείνο που δίνει ελπίδα στους πραγματικούς γονείς της Μαντλίν, ότι ζει, είναι το γεγονός πώς μετά την κατάθεση και το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής, η οικογένεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, ο Βρετανός πατέρας πήρε και πράγματα από το σπίτι που είχαν νοικιάσει στην Αγ. Νάπα και τα οποία δεν του ανήκαν.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες α��ό την υπόθεση που έχει συγκλονίσει παγκοσμίως στο βίντεο της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top